:: MENÜ ::

SZŐNYEG

  • szőnyegtisztítás házhozszállítással!

    szőnyegtisztítás házhozszállítással!

[ Milyen szőnyegeket vállalnak tisztításra? ]

Gyapjú, selyem, kevert- ill. műszálas kézi- és gépiszőnyegeket, szőtteseket, tűzött szőnyegeket egyaránt tisztítunk.

[ Szőnyegtisztítás előtt ki kell porszívóznom a szőnyeget? ]

Nem szükséges mivel tisztítás előtt egy nagy teljesítményű porszívó gépsoron megy keresztül, ami a por 98%-át eltávolítja.

[ Csak a felületét tisztítják a szőnyegnek? ]

Nem. Egyedi szőnyegtisztítási technológiának köszönhetően a tisztítást megelőzően portalanítjuk, majd egy vegyszeres-habos tisztítási módszerrel fellazítjuk a szennyeződéseket. Ezután egy széles, kefékkel ellátott gépsorra kerül az adott darab, ahol minden egyes négyzetcentimétert áttisztítunk.

Milyen módon tisztítják a szőnyeget? ]

Vegyszeres-habos tisztítást alkalmazunk. Egyedi szőnyegtisztítási technológiának köszönhetően a tisztítást megelőzően portalanítjuk, majd egy vegyszeres-habos eljárással fellazítjuk a szennyeződéseket. Ezután egy széles, kefékkel ellátott gépsorra kerül az adott darab, ahol minden egyes négyzetcentimétert áttisztítunk. Öblítés után függesztve szárítjuk.

[ Gyapjúszőnyegem foltos lett. El tudják tűntetni a nyomát? ]

Ez attól függ, milyen jellegű a folt. A kávé, tea, bor, vérfolt nagy valószínűséggel nem tűnik el teljesen, mert a gyapjút megfesti. Egyéb foltok is csak kevés eséllyel tűnnek el, mivel a gyapjú nagyon érzékeny a folttisztításra.

[ Háziállat "nyomai" teljesen eltűntethetők a szőnyegből? ]

Nem. Sajnos a professzionális technológia sem tudja felvenni a versenyt a természettel. Az állati vizelet úgy lett "megalkotva", hogy nyoma maradjon, így a teljes szagtalanítást nem tudjuk garantálni! Bár az időben tisztított szőnyegeknél nagyobb a valószínűsége, hogy nem marad szaga, mint a beöregedett foltoknál!

[ Penészes lett a szőnyegem. Ki tudják tisztítani? ]

Ez attól függ, hogy mennyire erős a károsodás. Amennyiben csak felületi penészről van szó, úgy eltávolítható a nyoma, de ha már az anyag károsodott, úgy már nem tudjuk helyreállítani, mivel az már egy bomlási folyamat.

[ Gépiszőnyeget tudnak javítani? ]

Csak a széleit tudjuk szegni.

[ Kéziszőnyeget tudnak javítani? ]

Igen. Még a legaprólékosabb mintájú kéziszőnyegeket is lehet javítani, eredeti állapotukat visszaállítani, vagy eldolgozni a sérült részeket.

[ Tisztítás után nedvesen kapom vissza a szőnyegem? ]

Nem. Maximálisan megszárítva kapja kézhez a szőnyeget.

[ Háztól-házig szállítják a szőnyeget? ]

Korlátozott időben és nem az ország minden területén, de igen.

[ Dunakeszin és Fóton tényleg ingyen szállítják házhoz a szőnyegeimet? ]

Igen. Az általunk megjelölt napon és időben ingyenes a szállítás háztól-házig. Reggel 8-10 közt visszük el a szennyest és kb.3-4 nap múlva, 10-14 óra közt szállítjuk ki a tisztát.

[ Nem tudok otthon maradni az adott időszakban, lehet kérnem egy konkrét időpontra a szállítást? ]

Kollégáink mindig igyekszenek szem előtt tartani az Ügyfelek érdekeit, de garantálni nem tudják a konkrét időpontot, mivel nem csak rajtuk múlik. Függ a közlekedéstől, kiszállítandó címek számától, távolságától…stb. Ezért kérjük megértésüket a tág időintervallum miatt.

megjelöltek. Más időpontban is oda-visszaszállítják? ]

Természetesen igyekszünk mindenki kívánságait szem előtt tartani és más munkanapokon, időpontokban szállítani, az Ön igényeinek megfelelően. Ennek költsége változó, kérjük, telefonon egyeztessen munkatársainkkal!